LEDIG STILLINGER MO OG BODØ

Haaland er et offensivt totalteknisk konsern med over 220 ansatte. Vi liker å drømme høyt og satse rått. Og akkurat nå satser vi på deg!

Vi søker etter deg som har erfaring fra prosjektering- og gjerne også prosjekteringsledelse som har lyst til å jobbe i en spennende nord-norsk bedrift med ambisjoner. Vi søker med andre ord en TØFFing.

Kanskje jobber du i dag som rådgivende ingeniør og ønsker å jobbe på entreprenørsiden? I så fall vil vi gjerne høre fra deg. Som prosjekterer i Haaland får du en meget viktig rolle både i prosjektutvikling/tidlig fase, og prosjekteringsledelse underveis i prosjekte

Muligheter:

Vi trenger en person som ønsker å jobbe med spennende prosjekter av ulik størrelse. Hos oss får du jobbe i et positivt, spennende, tverrfaglig og fremoverlent miljø. Du vil få gode muligheter til å bidra med din kunnskap, og vil få være med å bygge opp en helt ny funksjon i bedriften. Det vil også være muligheter for faglig utvikling for den rette personen

Egenskaper:

Haaland er på jakt etter personer som søker utfordringer, krevende arbeidsoppgaver og som har glimt i øyet og pågangsmot. Du må ha gode samarbeidsevner og gjerne tverrfaglig forståelse innen tekniske fag.

Du vil få ansvar for:

Planlegging og prosjektering i alle planfaser
Lede og samordne prosjekteringen innenfor gitte rammer og mål.
Lede utarbeidelsen av grunnlag for kalkyler.
Utarbeidelse av tekniske løsninger
Tegning og beskrivelser
KS

Haaland Nord (Bodø)
Remi Wågan, remi.wagan@haaland.no 
Daglig leder

Reidar Nilsen, reidar.nilsen@haaland.no
Avdelingsleder prosjekt

Haaland Mo
Lars M. Høgaas, Lars.m.hogaas@haaland.no
Daglig leder

Vegard Ostad, vegard.ostad@haaland.no
Avelingsleder prosjekt

 

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.