Gå til hovedinnhold Gå til søk

Blått bygg

I april 2021 ble kontrakten med Statsbygg og Nord Universitet i Bodø signert, og dermed starter en storsatsing på marin forskning og utdanning i Bodø. Blått bygg skal huse Fakultet for biovitenskap og akvakultur (FBA), og legger til rette for moderne laboratorier, kontorer og forelesningssaler.

blått bygg Bodø

Underentreprenøren

Allerede i juni 2021 kunne administrerende direktør i Haaland AS (da daglig leder i Haaland Nord AS) Remi André Wågan bekrefte at Haaland skal være underentreprenør til HENT i prosjektet.
HENT AS er en av Norges største totalentreprenører, og en viktig samarbeidspartner for Haaland. Haaland Nord har jobbet som underentreprenør for HENT i prosjektet på Quality Hotel Ramsalt, og er ydmyk og stolt over og nok bli vist tillitten i et nytt, spennende prosjekt.

Alle tekniske fag

Nettoarealet på nybygget er 5000 m2. I tillegg skal det ombygges på et frigjort bruttoareal på 1680 m2. Dette gjør prosjektet til det største Haaland Nord har tatt på seg. Haaland har god erfaring med både nybygg og ombygging, og stiller med alle tekniske fag til prosjektet.