Haaland tenke-tank

Dette kontoret kan bli ditt!

Er du gründeren vi i Haaland ser etter?


Haalands kontor hos Væxt i Mo i Rana blir tenke-tank for en gründer eller ennyoppstartet bedrift. Du kan vinne gratis kontor-plass og startup-pakke som til sammen er verdt over 60.000 kroner.

I dag har Haaland ett av kontorene i kontorfellesskapet Væxt midt i sentrum av Mo i Rana. Dette ønsker vi skal bli en kontorplass litt utenom det vanlige. Startpakken er verdt rundt 60.000 kroner og består av gratis kontorplass, kompetansetreff, medlemskap hos Ranaregionen næringsforening, mentortimer og natur- og kulturopplevelser i regionen.

– Dette tror vi blir veldig spennende og bra, og publikum skal få følge prosessen, sier utviklingssjef Anita Sollie og kvalitet og forbedringsleder Therese Jürgensen i Haaland. – Det skal bli et godt år for vinneren, samtidig kan vi få vist frem mye av alt det bra Helgeland har å by på faglig og opplevelsesmessig, og vi kan gi tilgang til det vi besitter av erfaring og kunnskap.

Spenstig og morsomt

Væxt består av både lukkede kontorer og åpent kontorlandskap. Leietakerne er en blanding av etablerte bedrifter og gründere.
– Vinneren blir en del av dette miljøet. De har også ofte kurs, seminarer og ulike arrangementer, og det er fint for den som skal inn i næringslivet. Her kan man møte andre gründerspirer og bygge nettverk, sier seniorrådgiver Annfrid Olsen i Rana Utviklingsselskap. Hun jobber med miljøet hos Væxt og synes Haalands tenke-tank er både spennende og morsom.

Vi ønsker søkere fra hele Helgeland og alle fagområder

Fagområdet til gründeren eller den nye bedriften trenger ikke være relatert til noen av Haaland sine fagområder.

– Vi ønsker positive, løsningsorienterte og seriøse søkere. Vi ønsker deg med skapertrang, og et ønske om å utvikle og få til noe. Det er i Haalands ånd og vi synes også det er viktig å sette fokus på viktigheten av å tørre satse på nyetableringer. Helgeland trenger modige og flinke gründere og vi trenger flere bedrifter og arbeidsplasser.

Vinneren må også være innstilt på å gi innblikk i gründerlivet.
– Vi ønsker å la andre følge med på det som skjer i tenke-tanken. Det kan gi kunnskap og motivasjon. Vi skal også bidra med kompetanse. Kanskje vet vi ikke så mye om det vedkommende skal satse på, men vi vet mye om forretningsdrift, salg, markedsføring, prosjektledelse, økonomi, samarbeid og nettverksbygging.

Dette får den som vinner plass i Haalands tenke-tank:

– Kontorplass i inntil 1 år til verdi av kr 40.000
– 10 kompetansetreff (mentor-timer) hos Haaland
– 1 år medlemskap i Ranaregionen næringsforening – 1 uke på Haaland- hytta i Sverige
– 1 verket billett

Søknadens innhold:

  • Presentasjon av ide
  • Utkast forretningsplan, om du har det plass. 
  • CV med eller uten hull 🙂

Søknad og henvendelser rettes til anita@haaland.no
Tlf. 99487626

SØKNADSFRIST 15 JUNI

Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.