ALLE TEKNISKE TJENESTER ETT NUMMER Bodø: 75 52 77 77 Mo i Rana: 75 12 77 77 Fauske: 75 64 65 00 Mosjøen: 75 16 77 77 Romerike: 63 97 77 77

Vinn gratis kontor et helt år:

Er du gründeren Haaland ser etter? 

Haalands kontor hos Væxt i Mo i Rana blir tenke-tank for en gründer eller en nyoppstartet bedrift. Du kan vinne gratis kontor-plass og opplevelser som til sammen er verdt over 45.000 kroner.

I dag har Haaland ett av kontorene i kontorfellesskapet Væxt midt i sentrum av Mo i Rana. Dette ønsker vi skal bli en kontorplass litt utenom det vanlige. Vi åpner på nytt en tenke-tank i ett år for en gründer eller en ny-oppstartet bedrift. Startpakken er verdt rundt 45.000 kroner og består av gratis kontorplass, verket-pass og naturopplevelser i regionen.

Væxt består av både lukkede kontorer og åpent kontorlandskap. Leietakerne er en blanding av etablerte bedrifter og gründere.

– Vinneren blir en del av dette miljøet. De har også ofte kurs, seminarer og ulike arrangementer, og det er fint for den som skal inn i næringslivet. Her kan man møte andre gründerspirer og bygge nettverk. 

Fristen for å søke plassen er 15. juni. Interesserte fra hele Helgeland kan søke. Fagområdet til gründeren eller den nye bedriften ikke trenger å være relatert til noen av Haalands fagområder. 

– Vi ønsker positive, løsningsorienterte og seriøse søkere. Noen som ønsker å skape og utvikle og få til noe. Det er i Haalands ånd og vi synes også det er viktig å sette fokus på viktigheten av å tørre satse på nyetableringer. Helgeland trenger modige og flinke gründere og vi trenger flere bedrifter og arbeidsplasser.

 

Dette får den som vinner plass i Haalands tenke-tank: 

– Kontorplass i 1 

– 1 uke på Haaland-hytta i Sverige 

– 1 verket pass

Søknad med beskrivelse av din gründer-ide sendes innen 15.06.2021 til therese.jurgensen@haaland.no

Vi gleder oss til å høre fra deg! 

 

Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.