Bli med på laget – se ledige stillinger

Vi har ledige stillinger i Mosjøen, Bodø, Fauske, Steigen og på Mo

Haaland er i rivende utvikling, og derfor er vi på jakt etter deg som har lyst til å jobbe sammen med oss.                                                                      Som teknisk totalleverandør med kontorer i Bodø, Salten, Mo i Rana, og snarlig Mosjøen har Haaland rundt 200 ansatte. Men vi bare fortsetter å vokse. I løpet av 2016 etablerte vi oss i Bodø med alle tekniske fag. I april 2016 overtok vi Norluft, og samme år Sollands serviceavdeling i Bodø. Utviklingen har vært fantastisk. Ved utgangen av 2018 hadde vi 80 ansatte i Bodø, og flere skal vi bli! Våren 2018 etablerte vi oss også på Fauske, hvor vi i utgangen av 2019 hadde 13 ansatte. Våren 2020 etablerte vi oss i Mosjøen, og i løpet av høsten vil vi være 20 ansatte. 

Vi er opptatt av at våre ansatte skal trives. Det er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å vokse og nå målene våre.

Det skal være artig å gå på jobb hos oss. Vi har et godt og sosialt arbeidsmiljø hvor det er lov å lufte meningene sine. Det er, og skal være, høyt under taket hos oss.

Stillinger i Mosjøen

Elektriker i Mosjøen

Vi har som målsetting å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Er du vår neste elektriker?

Rørlegger i Mosjøen

Vi har som målsetting å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Er du vår neste rørlegger?

Ventilasjonsmontør/blikkenslager i Mosjøen

Vi har som målsetting å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Er du vår neste ventilasjonsmontør eller blikkenslager?

Stillinger i Bodø

Servicetekniker ventilasjon

Vi har som målsetning å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Vi søker en medarbeider som brenner for faget og kundene sine. Er du vår nye kollega i Bodø?

VVS Ingeniør med erfaring fra prosjektering. 

Vi har som målsetning å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Vi søker en medarbeider som brenner for faget og kundene sine. Er du vår nye kollega i Bodø?

Stillinger i Steigen

Serviceelektriker  Steigen

Vi har som målsetting å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Er du vår neste elektriker?.

Stillinger på Fauske

Serviceelektriker Fauske

Vi har som målsetting å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Vi søker en elektriker som brenner for faget og kundene sine. Er du vår nye Serviceelektriker?

Stillinger på Mo

Prosjektleder (ventilasjon) – Mo i Rana

Vi har som målsetning å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Er du vår neste prosjektleder ventilasjon?

VVS Ingeniør med erfaring fra prosjektering. 

Vi har som målsetning å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Vi søker en medarbeider som brenner for faget og kundene sine. Er du vår nye kollega på Mo?

Servicerørlegger

Vi har som målsetning å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Er du vår neste prosjektleder ventilasjon?

Derfor kunne ikke denne gjengen tenke seg å jobbe noe annet sted

Mikael (27), Ole Kristian (25) og John Vegard (25) er hundre prosent samstemte: – Det er ingen av oss som angrer på at vi havnet her. – Vi er en fantastisk gjeng her. Helt fra dem på toppen og ned til de på gulvet. Da blir arbeidsmiljøet bra. Så enkelt kan det sies.

Les hele saken om Mikael, Ole Kristian og John Vegard

Haaland

Haaland er en teknisk totalleverandør med kontorer i Bodø og Mo i Rana. Vi vektlegger profesjonell service og god kommunikasjon med våre kunder i bedrifts og privatmarkedet. Hos oss kan du gjennom ett kontaktpunkt, få en komplett leveranse av alle tekniske fag.

Interessert om å høre mer om å jobbe i Haaland? Ta kontakt!

Remi Wågan i Bodø
906 25 554

Lars Magnus Høgaas på Mo i Rana
917 79 530

Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.