ALLE TEKNISKE TJENESTER ETT NUMMER Bodø: 75 52 77 77 Mo i Rana: 75 12 77 77 Fauske: 75 64 65 00 Mosjøen: 75 16 77 77 Romerike: 63 97 77 77

Bli med på laget – se ledige stillinger

Vi har ledige stillinger i Mosjøen, Bodø, Fauske, Steigen, Mo og Gardermoen.

Haaland er i rivende utvikling, og derfor er vi på jakt etter deg som har lyst til å jobbe sammen med oss.                                                                      Som teknisk totalleverandør med kontorer i Bodø, Salten, Mo i Rana, Mosjøen og Romerike har Haaland rundt 230 ansatte. Men vi bare fortsetter å vokse. I løpet av 2016 etablerte vi oss i Bodø med alle tekniske fag. I april 2016 overtok vi Norluft, og samme år Sollands serviceavdeling i Bodø. Utviklingen har vært fantastisk. Ved utgangen av 2018 hadde vi 80 ansatte i Bodø, og flere skal vi bli! Våren 2018 etablerte vi oss også på Fauske, hvor vi i utgangen av 2019 hadde 13 ansatte. Våren 2020 etablerte vi oss i Mosjøen, og i løpet av høsten vil vi være 20 ansatte. 

Vi er opptatt av at våre ansatte skal trives. Det er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å vokse og nå målene våre.

Det skal være artig å gå på jobb hos oss. Vi har et godt og sosialt arbeidsmiljø hvor det er lov å lufte meningene sine. Det er, og skal være, høyt under taket hos oss.

Stillinger på Romerike

Avdelingsleder Service

Vi søker avdelingsleder til vår tverrfaglige serviceavdeling. Vi søker deg som ser viktigheten av god ledelse og som ønsker å bidra til faglig gode standarder og kvalitet i leveranser, innenfor et stadig voksende servicemarked. Er du vår nye avdelingsleder?

Elektroinstallatør/Prosjektleder

Haaland er en bedrift i vekst som satser totalteknisk med oppdrag innen elektro, rør og ventilasjon. Vi søker en motivert og faglig dyktig installatør som etterstreber å skape fornøyde kunder. Er du vår faglige leder innen elektro?

Elektriker

Vi har som målsetting å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Er du vår nye elektriker?

Rørlegger

Vi har som målsetting å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Er du vår nye rørlegger?

 

Stillinger i Mosjøen

Elektriker i Mosjøen

Vi har som målsetting å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Er du vår neste elektriker?

Rørlegger i Mosjøen

Vi har som målsetting å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Er du vår neste rørlegger?

Stillinger i Bodø

Ventilasjonstekniker

Vi har som målsetning å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Vi søker en medarbeider som brenner for faget og kundene sine. Er du vår nye kollega i Bodø?

Servicerørlegger

Vi har som målsetning å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Er du vår nye servicerørlegger?

Serviceelektriker

Vi har som målsetning å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Er du vår nye serviceelektriker?

 

Blikkenslager

Vi har som målsetning å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Vi søker en medarbeider som brenner for faget og kundene sine. Er du vår nye kollegar i Bodø?

Elektrobas – Prosjektavdeling

Vi har som målsetning å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Er du vår nye elektrobas på prosjekt?

Rørleggerbas – Prosjektavdeling

Vi har som målsetning å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Er du vår nye rørleggerbas på prosjekt?

Tverrfaglig prosjektleder – prosjektavdeling

Vi har som målsetting å ha bransjens mest motiverte medarbeidere. Nå er vi på jakt etter bransjens mest motiverte tverrfaglige prosjektleder, er det deg

Prosjektleder elektro – Prosjektavdeling

Vi har som målsetting å ha bransjens mest motiverte medarbeidere og er nå på utkikk etter en prosjektleder på elektro for vår prosjektavdeling.

Elektroingeniør prosjektering – Prosjektavdeling

Vi har som målsetting å ha bransjens mest motiverte medarbeidere vi søker nå etter en elektroingeniør til vårt prosjekteringsteam.

Prosjektleder VVS – Prosjektavdeling

Vi har som målsetning å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Er du vår nye prosjektleder på VVS?

Stillinger i Steigen

Serviceelektriker  Steigen

Vi har som målsetting å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Er du vår neste elektriker?.

Stillinger på Fauske

Serviceelektriker Fauske

Vi har som målsetting å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Vi søker en elektriker som brenner for faget og kundene sine. Er du vår nye Serviceelektriker?

Stillinger på Mo

Prosjektleder (ventilasjon) – Mo i Rana

Vi har som målsetning å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Er du vår neste prosjektleder ventilasjon?

VVS Ingeniør med erfaring fra prosjektering. 

Vi har som målsetning å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Vi søker en medarbeider som brenner for faget og kundene sine. Er du vår nye kollega på Mo?

Prosjektleder VVS 

Vi har som målsetning å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Vi søker en medarbeider som brenner for faget og kundene sine. Er du vår nye kollega på Mo?

Prosjektleder automasjon

Vi har som målsetning å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Er du vår nye prosjektleder på automasjon?

Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.