ALLE TEKNISKE TJENESTER ETT NUMMER Bodø: 75 52 77 77 Mo i Rana: 75 12 77 77 Fauske: 75 64 65 00 Mosjøen: 75 16 77 77 Romerike: 63 97 77 77

Vi søker en drivende dyktig avdelingsleder til vår tverrfaglige serviceavdeling

 

Vi søker deg som ser viktigheten av god ledelse og som ønsker å bidra til faglig gode standarder og kvalitet i leveranser, innenfor et stadig voksende servicemarked. 

Vi søker en motiverende og samlende leder med stort engasjement som ser viktigheten avbygge et velfungerende lag. Stillingen krever synlig og tydelig ledelse og du trives med å bevege deg rundt i organisasjonen for å ta pulsen på hvordan medarbeiderne har det og hva som opptar dem i det daglige. Du har solid gjennomføringsevne og kan foreta gode valg og beslutninger der dette er nødvendig, samt kommunisere dette på en tydelig måte. Som leder i Haaland er du fremoverlent og ser kontinuerlig etter forbedringsområder og nye forretningsmuligheter.

Som Avdelingsleder har du det overordnede ansvaret for avdelingen og en sentral rolle i hvordan avdelingen utvikler seg både faglig og forretningsmessig. Du vil være avdelingens frontfigur ute i markedet og sørge for synlighet og kjennskap hos eksisterende og nye kunder, samt øvrige samarbeidspartnere.

Stillingen gir deg frihet til å utvikle en god strategi for avdelingen, innenfor gjeldende rammebetingelser. Et annet viktig element ligger i kravet til lønnsomhet, noe som blir vektlagt sterkt i prioriteringen av nye serviceprosjekter.

Haaland ser også det økende behovet for god ressursstyring og sammensetning av velfungerende team, basert bl.a. på kompetanse og personlighet. Jo bedre teamene fungerer, jo større er mulighetene for å levere både kvalitet og lønnsomhet. Nevnes bør også viktigheten av god samhandling med andre avdelinger og øvrige fagområder i Haaland. Hos oss legger vi vekt på tverrfaglighet og kompetanseutvikling.

Som teknisk totalleverandør med kontorer i Bodø, Salten, Mo i Rana, Mosjøen og på Romerike ved Jessheim/Gardermoen har Haaland rundt 230 ansatte i konsernet. Men vi fortsetter å vokse. I 2016 etablerte vi oss i Bodø med alle tekniske fag, hvor vi har hatt en fantastisk utvikling. I 2018 startet vi opp på Fauske, og  våren 2020 etablerte vi oss i Mosjøen. En fantastisk reise, og nå gleder vi oss stort til å åpne kontorer på Romerike.

Haaland, avdeling Romerike utfører oppdrag i hele Oslo og Romerike. Vi er en nyoppstartet avdeling og trenger nå Avdelingsleder Service.

Vil du bli en del av vårt flotte tverrfaglige team?

 

Arbeidsoppgaver:

 •  Følge med på oppdragsmuligheter og drive aktivt salg overfor eventuelle oppdragsgivere alene og sammen med avdelingen.
 • Det overordnede økonomiske ansvar for serviceavdelingen
 •  Hovedansvarlig for oppdragsplanlegging på serviceavdelingen Personalansvar
 • Stillingen som avdelingsleder medfører deltakelse i bedriftens ledergruppe
 •  Medansvar for HMS knyttet til de oppgaver som utføres
 • Rapporterer til daglig leder
 •  Være en ambassadør for bedriften og i enhver sammenheng representere bedriften på en måte som inngir tillit, respekt og etterlever vårer verdier: positiv, løsningsorientert og seriøs

 

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Mesterbrev/fagingeniør/ingeniørkompetanse er en fordel.
 • Erfaring fra kalkulasjon av serviceoppdrag
 • Positiv, løsningsorientert og seriøs
 • Solid bransje- og ledererfaring, og dokumenterbare gode resultater
 • Gode kunderelasjoner/nettverk i bransjen og ideelt også lokal/regional tilhørighet
 • God økonomiforståelse, god skriftlig og muntlig fremstillingsevne og komfortabel med bruk av moderne dataverktøy
 • Sterk forretningsorientering og evne til å se nye muligheter i markedet 

Vi kan tilby:

 • Spennende og varierte oppgaver hos en stor totaltekniske entreprenør
 • Faglige utfordringer og muligheten til å gjøre en forskjell i en spennende region
 • Muligheten til å utvikle deg som leder gjennom ulike kurs og programmer
 • Gode lønns, forsikringsordninger
 • Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen
 • Et uformelt, støttende og sosialt arbeidsmiljø

Haaland er opptatt av at våre ansatte skal trives. Det er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å vokse og nå målene våre. Det skal være artig å gå på jobb hos oss! Vi har et godt og sosialt arbeidsmiljø hvor det er lov å lufte meningene sine. Det er, og skal være, høyt under taket hos oss.

Haaland konsernet er utrolig stolte av å ha en relativt stor kvinneandel i en mannsdominert bransje, og vi har fokus på bredde i våre rekruttering. Vi oppfordrer kvinner og menn til å søke på stillingen😊

 

Stian Kverneng

Stian Kverneng

Daglig leder

 

Mail: stian.kverneng@haaland.no

Tlf: 977 89 969

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål, eller ønsker mer informasjon om stillingen.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.