Vi gir lærlinger verdifull kunnskap, de er verdifulle for oss

Haaland har tatt inn lærlinger i nesten 50 år og lærlinger er et viktig satsingsområde for oss. Vi er glade for å ha mange lærlinger fordelt på alle tekniske fag i Mo i Rana og i Bodø. På Fauske har vi allerede noen lærlinger til tross for at vi er forholdsvis nystartet, og det jobbes for å få inn flere. Ekstra hyggelig, og ikke minst bra for bransjen og miljøet, er det at mange av våre lærlinger er jenter! I 2018 hadde Haaland totalt 37 lærlinger fordelt på alle lokasjonene. 

Tiden hos oss skal være verdifull og utviklende for begge parter. Og det er den! Vi kan på det varmeste anbefale å inngå lærekontrakter med ungdommen, det gir ungdommen arbeidslivserfaring, kompetanse og fullført utdanning. For oss som bedrift er det nødvendig, hyggelig og skjerpende.

Vi er stolt hver eneste gang en ny fagarbeider er klar for yrkeslivet. Det er da godt å vite at vi har bidratt.

Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.