Gå til hovedinnhold Gå til søk

Lokasjoner

Vi har gått fra å være en liten elektrobedrift i Mo i Rana, til et godt etablert, tverrfaglig konsern. Siden 1950 har vi vokst fra å være lokal, til regional. 

Etterspørselen på tekniske totalleverandører øker, og vi møter behovet med bedrifter i Mo i Rana, Mosjøen, Bodø, Fauske og Rognan. Vi har også en avdeling i Sandnessjøen som gir øysamfunnet på Helgelandskysten kortreist hjelp ved akutte, og litt mer planlagte, behov.

Bodø

Dyktige rørleggere, elektrikere, blikkenslagere, ventilasjonsmontører og låsesmeder. Vi leverer komplette tekniske installasjoner, prosjektering til ditt nye eller eksisterende bygg og rask hjelp ved akutte situasjoner.

Bodø

Fauske og Rognan

Din lokale rørlegger, blikkenslager, elektriker og ventilasjonsmontør. Her tilbys også fasadeprodukter gjennom Haaland Glass og Fasade.

Fauske

Mo i Rana

Våre erfarne ingeniører, prosjektledere og fagfolk prosjekterer ditt nybygg, utfører service på eksisterende anlegg eller hjelper deg i akutte situasjoner. Vi bistår i alle tekniske fag: VVS, elektro, ventilasjon, automasjon, kjøl/storkjøkken og IT.

Mo i Rana

Mosjøen

Din lokale rørlegger, elektriker og ventilasjonsmontør. Vi bistår deg i prosjektering av nybygg, ved akutte behov eller ved service på eksisterende anlegg.

Mosjøen

Sandnessjøen

Din lokale rørlegger på Helgelandskysten. Dyktige og erfarne prosjektledere og rørleggere som bistår deg ved prosjektering av nybygg, eller ved akutte behov.

Sandnessjøen

Alle tekniske tjenester ett nummer 800 37 777