Gå til hovedinnhold Gå til søk

Om oss

Haaland - trivsel på arbeidsplassen

Det handler om folk

For oss i Haaland handler det om folk, tekniske fag og en god dose lidenskap. Lidenskap for folk, fag og ikke minst for å skape noe sammen som kan utgjøre en forskjell for våre kunder.

For oss er alle våre kunder like, og vi setter vår stolthet i å realisere drømmebadet til Fru Hansen, installere fremtidsrettede tekniske løsningene på et nytt kontorbygg, skaffe god ventilasjon til operasjonshaller på sykehus og installere stikkontakten slik at vaffelkakene til mormor kan bli stekt.

Service og gode tekniske løsninger har vi brent for i over 70 år, og med stolthet for vår historie og tredje generasjon ved roret har ilden fått enda større flamme.

Vår historie har sitt utspring fra Mo i Rana, i samme periode som vår stolte jernverkshistorie startet. Haaland Installasjon så dagens lys i 1950, den gang rykket montørene ut på sykkel og spark. I dag tar vi elbilen, og kan yte deg service og tekniske kompetanse på hele Helgeland.

Haaland - våre verdier, positiv, løsningsorientert og seriøs

Tidene har utviklet seg og det har også vi, men våre verdier forblir de samme.

Haaland - prosjektavdelingen

Vårt viktigste formål er å sørge for at ditt bygg puster, lyser, lever og har bærekraftige tekniske installasjoner. Med over 330 dedikerte Haalendere, med bred kompetanse innen elektro, automasjon, VVS, ventilasjon, sikkerhet, varme og kjøling, kan du være trygg med oss som partner.

Vårt løfte for fremtiden er å overlevere en bærekraftig bedrift til neste generasjon, og bærekraftige tekniske løsninger til samfunnet vi lever i.

Har du lyst til å utvikle deg sammen med oss?

Alle tekniske tjenester ett nummer 800 37 777