Gå til hovedinnhold Gå til søk

Jobbe hos oss?

Ønsker du å jobbe i en bedrift som har som sitt viktigste mål at du skal trives, finne mening og utvikle deg sammen med et team av flotte kollegaer?
Vårt mål er nemlig intet mindre enn å være verdens beste arbeidsgiver.

Haaland - Kent Sagli
Haaland - Kent Sagli
Ansatte i Haaland på byggeplass

Hvem er vi?

I sjela er vi et nordnorsk konsern med hjerte for folk og de tekniske fagene. Med nordnorsk stå-på vilje og humør griper vi tak i prosjekter og oppgaver, og setter vår ære i å levere kvalitet og verdi til våre kunder. Det har vi gjort i over 70 år, og er nøkkelen til den veksten vi ansatte har skapt sammen.

Med over 330 ansatte i konsernet kan vi tilby deg kollegaer med bred kunnskap og personlighet. Vi har fagnerdene, som vi digger, som leser NEKen på senga og pugger bygningsdelstabellen til middag. Vi har hun som alltid har drømt om å bli rørlegger og nå tar fagbrevet som voksen. Vi har han som elsker el-kontroll og føler sterk tilfredshet av å vite at alle byens bygg er kontrollerte og samtlige avvik er rettet opp i. Vi har de som brenner for fagene sine, og de som brenner for samspillet ved å jobbe tverrfaglig og leverer de råeste tekniske løsninger. Vi har fantastiske folk fra over elleve nasjonaliteter, fra ulike kulturer og religioner som skaper en herlig bredde og mangfold.

Det skal være artig å gå på jobb hos oss, og alle skal har rom til å være seg selv. Det er, og skal være, høyt under taket på Haaland.

Ansatt i Haaland

Hvem er du?

Muligheten på Haaland er mange! Vi trenger deg som er lærling, fagarbeider, mester og ingeniør. Vi trenger deg som ikke tror du kan noen ting, og du som kan alt! CV-en din kan se ut som ett toppscore kort, men den kan også være hullete. Det viktigste for oss er alltid deg, dine holdninger, verdier, motivasjon og kompetanse.

Med kontorer i noen av byene i Norge som for tiden opplever størst vekst kan du bo både sentralt, urbant og rett ved siden av rå heftig natur: Bodø, Fauske, Rognan, Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen.

Ta med deg skia og kom nordover, vi skal ta godt imot deg! Vårt mål er som nevnt intet mindre enn å være verdens beste arbeidsgiver, og vi trenger enda flere dedikerte medarbeidere å bygge arbeidsplassen sammen med.

Alle tekniske tjenester ett nummer 800 37 777