Gå til hovedinnhold Gå til søk

Lærling i Haaland

Ansatt i Haaland

POSITIV

LØSNINGSORIENTERT

SERIØS

Ansatt Haaland

Er du klar for å ta utdanningen din ett steg videre?

Vi jobber tett med videregåendeskoler på alle våre lokasjoner gjennom året. Dette samarbeidet sikrer oss mange flotte ungdommer hver sensommer, som er klare for å ta fart på en ny hverdag i arbeidslivet. Vi tar også hjertelig i mot voksne som er klare for å endelig få fullført fagutdannelsen sin, eller som bare ønsker en ny retning i arbeidslivet.

Som lærling hos oss settes du sammen med våre erfarne fagarbeidere, hvor tilrettelegging av god læring står i fokus. Våre fagarbeidere brenner for godt håndverk hvor våre verdier positiv, løsningsorientert og seriøs er grunnlaget for arbeidet som blir lagt ned.

Du får muligheten til å lære gjennom å ta del i spennende og utfordrende prosjekter, samt variert servicearbeid mot privatmarkedet. Vårt mål er også å ansette våre lærlinger etter endt fagbrev, så her har du gode sjanser for fast jobb!

Gir oss mye tilbake

Det er ikke bare et viktig samfunnsansvar å bidra til at voksne og ungdom får fullført fagutdannelsen sin, det gir også utrolig mye tilbake til oss. Med sin nye giv, entusiasme og energi skjerper lærlingene kompetansen innad i bedriften, og alle har noe å lære bort.

Arbeidshverdagen blir mer og mer digitalisert. Ungdommen som kommer til oss, som har fått den digitale kompetansen gjennom morsmelka, er en uerstattelig ressurs.

Ansatt i Haaland

Få faglig påfyll og personlig utvikling i en spennende bedrift!

Jenter@Haaland

Vi jobber i en mannsdominert bransje, og rekruttering av flere jenter er ett av våre hovedmål. Vårt nettverk for jenter, Jenter@Haaland, skal hjelpe oss på veien mot en bedre og likestilt arbeidshverdag for jenter. Vi ser hvert år at antall jenter i lærlingekullene øker, noe vi gleder oss stort over!

Alle tekniske tjenester ett nummer 800 37 777