ALLE TEKNISKE TJENESTER ETT NUMMER Bodø: 75 52 77 77 Mo i Rana: 75 12 77 77 Fauske: 75 64 65 00 Mosjøen: 75 16 77 77 Romerike: 63 97 77 77

Samfunnsansvar

For Haaland konsernet har det alltid vært viktig å ta samfunnsansvar. Dette har vi i en årrekke gjort ved å støtte opp om lokalsamfunnet i form av sponsormidler. Haaland har et brennende engasjement for stedsutvikling, og vi skal være en bidragsyter til at ting skjer. Dette har vært, og vil alltid være en viktig del av vår identitet.

 Haaland prioriterer å støtte tiltak innen kultur, idrett, veldedige formål, og evt. andre tiltak som bidrar positivt til å utvikle lokalsamfunnet. Vi støtter primært tiltak som retter seg mot barn og ungdom i lag/foreninger i lokalmiljøet der Haaland er representert.

 

Vi elsker å drømme høyt – og satse rått.

Søk sponsormidler

Vi støtter: 

Emile Kalkenberg

Verket musikkfestival

 

Mo Hornmusikk

Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.