Gå til hovedinnhold Gå til søk

Tjenester

Vi setter vår stolthet i å realisere drømmebadet til Fru Hansen, installere fremtidsrettede tekniske løsninger på et sykehus, og ikke minst reparere stikkontakten i mormors hus slik at vaffelkakene kan bli stekt.

Vi har klokketro på at vår modell med én teknisk leverandør skaper stor verdi for deg, både kortsiktig og langsiktig. Ikke bare i form av tid og penger, men ved en helhetlig tenkning på samspillet til ditt byggs tekniske anlegg.

Elektro

Vi tilbyr elektrotjenester til privat og næringsmarkedet. Vi utfører alt innen elektriske installasjoner og tar ansvar for hele prosessen, fra plan og prosjektering, til ferdig anlegg i alle størrelser. Alltid med fokus på høy kompetanse og kvalitet.

Elektro

Rør

Vi utfører alle typer rørleggertjenester for både privat og næringsmarkedet. Vi har kompetanse og erfaring med alt fra enkle serviceoppdrag, til større boligprosjekter. Med dyktige håndverkere kan du senke skuldrene og vite at alle rør, avløp og koblinger fungerer som de skal.

Rør

Ventilasjon

Med vår kompetanse kan vi prosjektere, levere og montere ventilasjonssystemer som optimaliserer inneklimaet, i ditt private hjem eller i næringsbygget. Vi oppholder oss inne 90% av tiden, og da sier det seg selv at klimaet innendørs er viktig. Frisk luft koster så lite, men utgjør en stor forskjell.

Ventilasjon

Varme og kjøl

Vi leverer og monterer varmepumper, kjøleanlegg og storkjøkken til privat og næringsmarkedet. Vår viktigste oppgave er å sørge for at du får den riktige energibesparende løsningen. Vi utfører også service og reparasjoner av alle typer varmepumper og kjøleanlegg.

Varme og kjøl

Blikkenslager

Har ditt hus behov for ny taktekking eller nye beslag? Vi tilbyr alle typer blikkenslagertjenester til både privat og næringsmarkedet. Vi har et godt blikk, og produserer og monterer skreddersøm etter ditt behov og ønske. Vi har komplett blikkenslagerverksted med de fleste typer materialsorter.

Blikkenslager

Lås og beslag

Vi leverer lås og sikkerhetsutstyr tilpasset privat og næringsmarkedet. Våre fagfolk gir deg løsninger som passer ditt behov – smått eller stort. Med fokus på kvalitet, sikkerhet og funksjonalitet, kan du stole på at det låser seg.

Lås og beslag

Rør­inspeksjon og rørfornying

Vi har kontorer i Mo i Rana, men leverer tjenester til hele Helgeland. Med oss får du levert kvalitetstjenester, og vi dokumenterer hele prosessen. Vi utfører inspeksjon, rørfornying, rensing av rør og dreneringssjekk. Må det graves opp, gjør vi det også.

Rør­inspeksjon og rørfornying

Fasadeprodukter

En fasade er ikke bare en fasade, men en signatur som representerer ditt bygg. Vi leverer skreddersøm, og har fokus på vedlikeholdsvennlige og resirkulerbare produkter av høy kvalitet. Med kontorer på Fauske har vi mulighet til å levere til hele Nord-Norge.

Fasadeprodukter

IT og telefoni

Vi vil gjerne være din IT-avdeling slik at du kan konsentrere deg om det virksomheten tjener penger på. Vi leverer ASP-løsninger, datanettverk, PCer og brannvegger. Hos oss får du komplette IT- og telefonsentralløsninger til din bedrift.

IT og telefoni

Alle tekniske tjenester ett nummer 800 37 777