ALLE TEKNISKE TJENESTER ETT NUMMER Bodø: 75 52 77 77 Mo i Rana: 75 12 77 77 Fauske: 75 64 65 00 Mosjøen: 75 16 77 77 Romerike: 63 97 77 77

Blikkenslager

Kontakt

Blikkenslager

Vi produserer og monterer: Pipebeslag, luftehatter og ellers alle slags beslag og båndtekking. Firkantige ventilasjonskanaler med overganger og bend.

Vi har et komplett blikkenslagerverksted og ligger inne med de fleste materialsorter som galvanisert, aluzink, kobber, rustfri syrefast stål, børstet rustfri stål, aluminium, eloksert aluminium, lakkert aluminium, dørkaluminium + plater i fargene sort, hvit, lys grå, mørk, grå, tegelrød, grønn, blå ++. Vi har et stort utvalg i tynnplater.

Haaland leverer funksjonelle og gode skyvedørsløsninger i glass.

Ønsker du en befaring fra oss, eller har du et behov som må løses straks? Ikke nøl med å ta kontakt med oss i Bodø eller i Salten.

Bor du i Rana anbefaler vi å ta kontakt med Gruben Blikk, det er en tradisjonsrik blikkenslagerbedrift i Mo i Rana.

Se også Gruben Blikk

Ønsker du mer informasjon? Ta Kontakt oss i dag for befaring og ett uforpliktende tilbud.  Vi ser frem til din henvendelse.

Velg avdeling:*
Fyll inn tegn: captcha

Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.