ALLE TEKNISKE TJENESTER ETT NUMMER Bodø: 75 52 77 77 Mo i Rana: 75 12 77 77 Fauske: 75 64 65 00 Mosjøen: 75 16 77 77 Romerike: 63 97 77 77

Eiendom

Kontakt

Eiendom

Vi utvikler bygg for næringslivet, det offentlige, og bolig- og fritidsmarkedet.

Med tilstedeværelse på Helgeland og i Salten er vi alltid tett på det som skjer. Vi har mange attraktive tomter, og jobber til enhver tid med spennende eiendomsprosjekter. Dersom du har behov for nye lokaler, uansett type, er det bare å ta kontakt.

25 års erfaring

For oss har det aldri handlet om bare bygg, men å skape gode møteplasser for våre leietakere og partnere. Eiendomsselskapet Ranheim både eier og forvalter eiendom på Helgeland, Salten og Sverige.

Vår tilnærming til prosjekter og leietakere har alltid vært fleksibilitet og profesjonalitet. Vi tror at å sette våre kunders ønsker og behov i sentrum har vært utslagsgivende for hvor vi er i dag.

Vårt forvaltningsselskap, FDV Service leverer et fullskalatilbud innenfor forvaltning, drift og vedlikehold. Som leietaker betyr dette at du kan fokusere på din virksomhet, mens vi ivaretar lokalene og omgivelsene rundt.

Eiendom for alle typer næring

Vår portefølje innen næringseiendom teller nå 120 000 m2 i heleid og deleid areal,  og vi er i stadig vekst. Vi har en god miks av eiendommer som huser alt fra 1 leietaker alene til eiendommer hvor ulike selskaper er samlokalisert.

I tillegg til våre ferdig utviklede konsepter har vi også ledige tomteareal som står klare for utvikling. Tomtene er ideele for varehandel, lett industri og kontorer. I sentrum av Mo i Rana, har vi ferdigregulert over 100.000 byggbare m2. Tomtene er regulert for bolig, detaljhandel og hotelldrift.

Gjennom historien har vi bygget kompetanse som vi bruker for å gjøre dagen, litt lettere, for deg og ditt selskap!

 

Ta kontakt med oss i Eiendomsselskapet Ranheim

Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.