Gå til hovedinnhold Gå til søk

Elektro og automasjon

Vårt profesjonelle team av nærmere 200 elektrikere, lærlinger, prosjektledere og prosjekterende leverer daglig tjenester til både privatkunder og næringsmarkedet. Vi leverer komplette løsninger til privatboliger, borettslag, skoler, sykehus og andre offentlige institusjoner og næringsbygg. Alltid med fokus på høy kompetanse og kvalitet.

Serviceelektriker

Privat


Våre dyktige elektrikere hjelper deg med alle elektroinstallasjonene i din bolig, enten det er å installere smarthus eller et mer tradisjonelt elektrisk anlegg. Vi tilbyr alt av elektrotjenester og installasjon av elektrisk utsyr. Vi kan også bistå med energirådgivning, lysdesign og solceller. Om det kun er en stikkontakt du har behov for, så fikser vi selvfølgelig det også!

Vi kan blant annet hjelpe deg med:

Vi fokuserer på høy kvalitet og grundig dokumentasjon av vårt arbeid, og dokumentasjonen blir lagret i din boligmappe slik at du har oversikt. At du og din familie skal sove trygt i din bolig er en forutsetning for oss, og med installasjon fra oss kan du se frem mot en god natts søvn.

Ansatt i Haaland

Næring


Vi har høy kompetanse på prosjektering, prosjektledelse og utførelse av prosjekter fra A til Å.

Vår erfaring er allsidig og spenner fra batterifabrikk, sykehus, tradisjonelle leilighets- og næringsbygg. Vi har en egen automasjonsavdeling som syr fagene våre sammen og som effektiviserer bygg ved å automatisere prosesser. Vi har god kompetanse innen ny og innovativ teknologi og kan være en god bidragsyter til å hjelpe deg som kunde å drive mer bærekraftige.

Tre ansatte i Haaland

Vi utfører også internkontroll gjennom regelmessig kontroll av ditt elektriske anlegg, slik at du kan være trygg på at dine anlegg tilfredsstiller krav i henhold til forskrift. Etter gjennomført kontroll får du en digital rapport som dokumenterer kontrollen og evt. avvik. Vi kontrollerer anlegg i alle typer bygg. Årskontroll på brann og nødlysanlegg gjør vi gjerne i samme runder.

Ansatt i Haaland

SMART-serviceavtale

Et godt vedlikehold øker levetiden og reduserer risikoen for driftsavbrudd og dyre utgifter. Med en service og internkontrollavtale fra oss kan du senke skuldrene og være trygg på at byggets elektro-installasjoner blir kontrollert,  avvik registrert og utbedret.

Vi tilbyr også tverrfaglige serviceavtaler. For deg som kunde vil dette være både tid- og kostnadsbesparende. Med ett kontaktpunkt kan du få kontrollert dine ventilasjon, VVS og elektroinnstallasjoner. Én kontrakt, én leverandør og én rapport for alle tekniske installasjoner. Dette kaller vi smart!

Vi kontrollerer i dag et stort antall bygg, fra enkle til svært komplekse installasjoner, og har erfarne og dedikerte kontrollører som sørger for at alt er innenfor forskriftene.

Les mer om totalleverandøren Haaland

Alle tekniske tjenester ett nummer 800 37 777