Gå til hovedinnhold Gå til søk

Lås og beslag

Haaland leverer lås og sikkerhetsutstyr tilpasset privat- og næringsmarkedet. Med fokus på høy kvalitet, sikkerhet og funksjonalitet, kan du stole på jobben vi gjør hos deg.

Privat


Ønsker du å bytte ut husnøkkelen med en digitallås, eller har du mistet nøkkelen til safen? Vi står klare til å løse ditt behov!

Vi brenner for sikkerhet og funksjonelle løsninger, og veileder deg i et hav av sikkerhetsutstyr, muligheter og valg. Ingen oppdrag er for lite eller stort for oss!

Vi kan blant annet hjelpe deg med:

Ta kontakt med en av våre hyggelige medarbeidere for veiledning slik at ditt dørmiljø blir tilpasset ditt behov

I siste kvartal av 2021 kunne Haaland Nord AS presentere en ny gruppe eksperter med tung kompetanse innen lås, beslag og sikkerhet. Vi leverer låsesystemer, elektromekanisk avlåsning, adgangssystemer, dørautomatikk, dørmiljø og beslag med mer. Vi kan også hjelpe deg med sikring og styring av dører, porter og vinduer. Våre fagfolk tar gir deg løsninger som passer ditt behov bygg.

Inntil videre tilbys denne tjenesten bare i Bodø.

Næring


Enten du prosjekterer nytt bygg eller ønsker oppgradering/service på eksisterende anlegg, hjelper våre fagfolk deg. Vi kan blant annet tilby automatiske skyvedører til ditt kontorlandskap, eller automatiske slagdøråpnere til ditt lager.

Ved planlegging av nybygg bør adgangskontrollen planlegges så tidlig som mulig. Våre fagfolk hjelper deg å kartlegge og planlegge hvilke adgangskontrollsystem som gir den sikkerheten du ønsker for ditt bygg. Det være seg dører som betjenes av brikker, kode, kort eller mobiltelefon.

Vi skreddersyr ditt dørmiljø ut fra dine spesifikke ønsker og behov, og leverer komplette løsninger. Med oss på laget kan du stole på at du får et funksjonellt og sikkert dørmiljø.

Haaland tilbyr det beste innen lås og beslag og benytter seg av leverandører som:

  • Boysen & Munthe
  • Geze
  • Assa Abloy
  • Dormakaba
  • med flere.

Alle tekniske tjenester ett nummer 800 37 777