Gå til hovedinnhold Gå til søk

Rørlegger­tjenester

Vi utfører alle typer rørleggertjenester for både privat og næringsmarkedet. Vi har kompetanse og erfaring med alt fra enkle serviceoppdrag, til større boligprosjekter. Med dyktige håndverkere kan du senke skuldrene og vite at alle rør, avløp og koblinger fungerer som de skal.

Servicerørlegger

Privat


Alle har behov for en rørlegger i livet sitt. Før eller senere melder behovet seg, og da er vi der!

Våre rørleggere har allsidig erfaring med alle typer rørleggertjenester innen sanitær, sprinkler, varme og kjøleanlegg. Hos oss kan du alltid forvente deg profesjonell rådgivning og god oppfølging enten du skal oppgradere varmtvannstanken, rense avløp, pusse opp bad eller andre tradisjonelle rørleggeroppdrag.

Vi utfører blant annet:

Vi kan også gjennomføre vannsjekken i din bolig, noe som fort kan lønne seg. Bare i Norge oppdages det en vannskade i gjennomsnitt hvert åttende minutt. Med vår hjelp kan du unngå å bli den neste i rekken.

En tjeneste fra oss utføres alltid i henhold til avtale og til enhver tids gjeldende standarder og lovkrav.

Arbeid med rør

Næring


Vi tilbyr tjenester som følger bygget ditt fra tegnebordet til installasjon, tilsyn og vedlikehold.

Vi har kompetanse innen de aller fleste type bygg, fra komplekse installasjoner på sykehus, til hotell og tradisjonelle leilighetsbygg. Vi er opptatt av å tilby fremtidsrettede og energieffektive løsninger som har lang levetid, og tenker helhetlig, kvalitet og langsiktighet i alt vi gjør.

Med oss kan du få ett kontaktpunkt for nye systemer, rehabilitering og vedlikehold.

Serviceelektriker og servicerørlegger

SMART-serviceavtale

VVS-utstyr og rør har behov for jevnlig ettersyn og kontroll. Et godt vedlikehold øker levetiden og reduserer risikoen for driftsavbrudd, lekkasjer og dyre utgifter.

Med en serviceavtale kan du senke skuldrene og være trygg på at byggets VVS-installasjoner blir kontrollert, eventuelle avvik registrert og utbedret.

Vi tilbyr også tverrfaglige serviceavtaler, noe som for deg er kostnadsbesparende på flere områder. Med ett kontaktpunkt kan du få kontrollert ventilasjon, VVS og elektro. Én kontrakt, én leverandør og én rapport for alle tekniske installasjoner. Dette kaller vi smart!

Vi kontrollerer i dag et stort antall bygg, fra enkle til svært komplekse installasjoner, og har erfarne og dedikerte kontrollører som sørger for at dine installasjoner er innenfor forskriftene.

Les mer om totalleverandøren Haaland

Alle tekniske tjenester ett nummer 800 37 777