ALLE TEKNISKE TJENESTER ETT NUMMER Bodø: 75 52 77 77 Mo i Rana: 75 12 77 77 Fauske: 75 64 65 00 Mosjøen: 75 16 77 77 Romerike: 63 97 77 77

Rørlegger og baderomstjenester

På våre lokasjoner har vi Showroom med en rikholdig baderomsutstilling. Vi har egne baderomsdesigner som sammen med deg tegner ditt drømmebad. Vi leverer komplette løsninger, baderommet fra A-Å, og koordinerer hele prosessen.  Du som kunde trenger kun å forholde deg til oss fra start til slutt. Vi er en av få tilbydere på 10 års garanti på ditt baderom. 

Haalands medarbeidere har lang og allsidig erfaring og leverer alle typer rørleggertjenester innen sanitær, varme, kjøle, sprinkleranlegg og industrirørlegging.
Har du et behov som må løses straks står vårt dyktige servicepersonell klar for å levere tjenestene. Vi tar på oss alle typer oppdrag, store og små til offentlige og private byggherrer.
Ønsker du renovering av bad tar vi på oss hele leveransen og med 10 års garanti leveres den beste garantiordningen bransjen kan tilby.Vi er medlem i rørleggerkjeden bademiljo.no og leverer kvalitetsprodukter til svært konkurransedyktige priser.

Haaland tilbyr serviceavtale for deres næringsbygg hvor vi først går gjennom det rørtekniske anlegget og leverer en statusrapport. Vi følger opp med vedlikehold av det vvs-tekniske anlegget og sikrer for byggherren en forutsigbar og sunn driftsøkonomi i tillegg til godt inneklima. Kontakt oss for mer informasjon.

Haaland skal være din foretrukne samarbeidspartner uansett størrelse og kompleksitet på oppdraget.

Ønsker du mer informasjon? Ta Kontakt oss i dag for befaring og ett uforpliktende tilbud.  Vi ser frem til din henvendelse.

Velg avdeling:*
Fyll inn tegn: captcha

Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.