Gå til hovedinnhold Gå til søk

Varme og kjøl

Haaland monterer varmepumper og kjøleanlegg til privat- og bedriftsmarkedet. Vår viktigste oppgave er å sørge for at du får den riktige energibesparende løsningen som passer best i dine lokaler. Vi utfører også service og reparasjoner av alle typer varmepumper og de fleste kjøleanlegg.

Privat


Er det mulig å både ha det godt og varmt og kutte strømregningen? Svaret er ja – du trenger bare en varmepumpe. Visste du at en varmepumpe kan kutte strømbehovet ditt med hele 80%. Det vil si at du sparer inn kostnaden på varmepumpen kort tid etter installasjon. Ved å ta i bruk naturens fornybare energi, kan du senke oppvarmingskostnadene dine og gjøre naturen en tjeneste. I tillegg har varmepumper en dokumentert positiv effekt på inneklimaet, da luften blir filtrert for støv og partikler. Noe som er spesielt gunstig for de som lider av astma eller allergi.

Hvilken løsning som passer best hos deg, avhenger av omgivelsene, hvor mye energi boligen din trenger, og hvilket varmesystem du har fra før. Ta kontakt med oss så finner vi den optimale løsningen for din bolig.

Les mer om varmepumper her

Næring


Haaland kan prosjektere og installere alle typer ventilasjon og kjøleanlegg, og har god kunnskap om energibesparende løsninger.

SMART-serviceavtale

Vedlikehold er en viktig forutsetning på kjøleanlegg for at anlegget skal ha forutsatt levetid samt være driftssikkert. Med en fast serviceavtale ho oss ivaretar vi dette, og søker alltid løsninger som gir kunden best mulig driftsøkonomi på utstyret. Ønsker du en fast serviceavtale og filterskift på ditt ventiltasjonsanlegg så fikser vi det også! Med en serviceavtale kan du senke skuldrene og være trygg på at byggets installasjoner blir kontrollert, eventuelle avvik registrert og utbedret.

Vi tilbyr også tverrfaglige serviceavtaler, noe som for deg er både tids og kostnadsbesparende. Med ett kontaktpunkt kan du få kontrollert ventilasjon, VVS og elektro. Én kontrakt, én leverandør og én rapport for alle tekniske installasjoner. Dette kaller vi smart!

Vi kontrollerer i dag et stort antall bygg, fra enkle til svært komplekse installasjoner, og har erfarne og dedikerte kontrollører som sørger for at dine installasjoner er innenfor forskriftene.

Les mer om totalleverandøren Haaland

Alle tekniske tjenester ett nummer 800 37 777