Gå til hovedinnhold Gå til søk

Ventilasjon

Et godt ventilasjonsanlegg bidrar til et behagelig inneklima med minimalt energibruk. Vi oppholder oss inne 90% av tiden, og da sier det seg selv at klimaet innendørs er viktig. Frisk luft koster så lite, men utgjør en stor forskjell. Riktig temperatur, frisk luft og god sirkulasjon, som fjerner varmeoverskudd, luftforurensing og fuktighet, skaper ikke bare et mer behagelig inneklima; det skaper et optimalt produksjonsmiljø.

Ansatt Haaland

Privat


Enten du renover eller bygger nytt, har vi løsninger som møter ditt behov. Våre dyktige ventilasjonsmontører kommer på befaring og hjelper deg med kartlegging og planlegging.

Noen av fordelene med et velfungerende ventilasjonsanlegg er:

   • Økonomiske besparelser ved økt energieffektivitet
   • Reduksjon av luftfuktighet forebygger kondens og fuktskader
   • Sunnere inneklima
   • Raskere fjerning av forurenset luft og lukt

I tillegg til å levere komplette ventilasjonsinstallasjoner kan vi blant annet utføre:

   • Kontroll av inntaksgitter, filterstatus og eventuelt filterbytte
   • Kontroll av reimdrift, akslinger og lagre
   • Rengjøring av ventilasjonssystemer
   • Kontroll av funksjoner for styring og regulering/overvåkning samt brannspjeld i ventilasjonssystemet
   • Kontroll av temperaturer og ventiler på varmebatterier
   • Energioptimalisering
   • Balansert ventilasjon

En investering i ventilasjon skal gi deg avkastning både i form av bedre inneklima, energibesparelser og fleksibilitet i forhold til de investerte midlene.

Arbeidstegning

Hos oss kan du få ventilasjonsinstallasjoner brukertilpasset til ditt bygg og ditt behov, fra enebolig til store nærings/produksjonsbygg. Vårt fokus er å levere energieffektive løsninger med lavest mulig driftskostnader.

Med vår kompetanse kan vi prosjektere, levere og montere et ventilasjonssystem som optimaliserer inneklimaet ditt, enten det er i ditt hjem, på et sykehus, en bygård eller et kontorbygg. Vi er med andre ord en komplett leverandør innen ventilasjon, renluft og inneklima.

Arbeid i ventilasjonskanal

Næring


Vi tilbyr tjenester som følger bygget ditt fra tegnebordet til installasjon, tilsyn og vedlikehold. Vi har kompetanse innen de aller fleste type bygg fra komplekse installasjoner på sykehus, til hotell og tradisjonelle leilighetsbygg. Vi er opptatt av å tilby fremtidsrettede og energieffektive løsninger som har lang levetid, og tenker helhetlig, kvalitet og langsiktighet i alt vi gjør.

Med oss kan du få ett kontaktpunkt for nye systemer, rehabilitering og vedlikehold.

SMART-serviceavtale

Etter at anlegget er overlevert, er et løpende servicearbeid vel så viktig for å sikre god drift og lang levetid. Våre serviceteam med lang erfaring og breddekompetansen, står klare for å bistå deg både med vedlikehold og filterskifte.

Vi tilbyr også tverrfaglige serviceavtaler, som for deg er kostnadsbesparende på flere områder. Med ett kontaktpunkt kan du få kontrollert ventilasjon, VVS og elektro. Én kontrakt, én leverandør og én rapport for alle tekniske installasjoner. Det kaller vi smart!

Vi kontrollerer i dag et stort antall bygg, fra enkle til svært komplekse installasjoner og har erfarne og dedikerte kontrollører som sørger for at dine installasjoner er velfungerende til enhver tid.

Les mer om totalleverandøren Haaland

Alle tekniske tjenester ett nummer 800 37 777